Uniek samenwerkingsconcept

Bij de aankoop van een nieuwe woning komt genoeg kijken. Wat is het dan prettig om een aantal zaken op hetzelfde adres geregeld te krijgen. Met dit prachtige samenwerkingsconcept in Dronten, zijn wij als lokale ondernemers de verbinding met elkaar aangegaan. Een waardevolle toevoeging voor zowel onze klanten, als voor onszelf.

 

Jan Schelhaas – Hypotheekspecialist

Wil je weten welke hypotheek het beste aansluit bij jouw financiële situatie? Voor zowel een vrijblijvend hypotheekgesprek als aankoopbegeleiding, komt hij graag bij jou langs. Zijn kennis is altijd up-to-date, zijn advies eerlijk en haalbaar. Als erkend financieel adviseur gaat zijn dienstverlening net even verder dan je gewend bent. Kom langs bij Carpe Diem voor meer informatie, of neem contact op.
06-50644453

 

Samenwerken met de partners

In onze showroom laten onze partners een deel van hun werk zien. Omdat het in feite altijd maatwerk betreft, brengen wij jou in contact met hen. Zij maken een offerte voor jouw situatie. Ben je ondertussen ook nog bezig met de aankoop van jouw nieuwe woning? Dan is het grote voordeel dat je van te voren op de hoogte bent van de kosten, en of dit rendabel is in combinatie met de aankoop. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op!