Verkoop van jouw woning

Je hebt de beslissing gemaakt jouw huis te koop te zetten; een grote stap waar veel denkwerk aan vooraf gaat. Verhuizen is één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in ons leven. Niet enkel professioneel maar ook persoonlijk hebben wij dit ervaren. Een eerlijk en deskundig advies is hierin onmisbaar om het verkoopproces zowel prettig als succesvol te laten verlopen. 

Wat voor ons vanzelfsprekend is

=     Kennismaken doen we aan jouw keukentafel

Wij ontmoeten elkaar op de plek waar het allemaal om draait: jouw adres. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en wederzijds vertrouwen. 

=     Een verkoopplan is maatwerk

Hoe wij jouw huis gaan verkopen? Dat doen we samen. Tijdens de eerste ontmoeting schrijven wij samen een plan van aanpak: onze kennis en ervaring gecombineerd met jouw situatie en wensen. We laten je zien hoe wij jouw woning verkopen en voor welke vraagprijs. En lichten toe welke factoren ons tot deze waarde hebben gebracht.

=     Professionele fotografie en inmeting

De samenwerking is bevestigd. Wij maken nu alle gegevens compleet die noodzakelijk zijn voor de verkoop. Een professionele fotoreportage en inmeting horen hier uiteraard ook bij.

=     Alle aandacht voor jouw woning

Klaar voor de verkoop? Dan ontvang jij ons prachtige bord welke wij graag in jouw tuin plaatsen. Wij raadplegen onze portefeuille, wie weet is de perfecte match ons al bekend. We melden de woning aan in ons netwerk. En plaatsen alle informatie op onze website, Facebook en Instagram, en op Funda

=     Je bent altijd up-to-date
Voorafgaand aan elke bezichtiging infomeren wij jou. Dit kan overdag zijn, maar ook ’s avonds of in het weekend. Hetzelfde geldt voor de feedback die wij ontvangen nadat kijkers zijn geweest; deze koppelen we direct terug aan jou. We houden van een vlotte en open communicatie. 

=     Begeleiding en advies tot bij de notaris
Het moment is daar: het ‘verkocht bord’ kan geplaatst worden! Wij maken alle documenten in orde waarna er getekend wordt. Een belangrijk moment waarvoor je graag de tijd neemt. Ook dit kan op elk gewenst moment, Carpe Diem Makelaardij is hierin flexibel. Tenslotte volgt een laatste huisinspectie, en een bezoek aan de notaris. Ook hier gaan wij persoonlijk met je mee.

Wat je nog meer wilt weten over Carpe Diem Makelaardij 

=     Persoonlijke begeleiding: Het gehele verkoopproces hetzelfde gezicht;

=     Jouw woning verkoopklaar: We geven je advies op maat. Lees ook ons blog alvast voor de nodige stylingtips;

=     Altijd (telefonisch) bereikbaar: Overdag, ’s avonds en in het weekend;

=     Flexibiliteit in afspraken: Ook buiten kantoortijden;

=     Onze winkel: Binnenlopen is nog nooit zo makkelijk geweest;

=     Ons shop-in-shop systeem: Alle partners verzameld op dezelfde plek;

=     Ons VBO lidmaatschap: De branchevereniging waarbij jij centraal staat;

=     Damesteam: Hester, Sanne en Deborah. Hier lees je meer over ons persoonlijk;

=     Het Carpe Diem boek: Alle informatie over ons én alle documenten gebundeld. 

=     De leukste klanten: En ze laten prachtige reviews achter. 

 

 

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.
Carpe Diem Makelaardij