Verkoop van jouw woning

Het verkopen van jouw woning is niet altijd een makkelijke stap, je hebt hier tenslotte veel herinneringen in zitten. Toch is het soms tijd voor een nieuwe stap. De dames van Carpe Diem Makelaardij begrijpen dit. Wij staan voor een persoonlijke begeleiding en een zeer goede bereikbaarheid. Zelfs buiten kantooruren zijn wij nog bereikbaar! Handig toch?  

Wij werken met een team dat passie heeft, gecertificeerd is en ervaring heeft om jouw woning op de goede manier aan te bieden. Onze makelaars zullen altijd, na elke bezichtiging, contact met jou opnemen over hoe de bezichtiging gegaan is. Tevens houden wij je uiteraard op de hoogte tijdens het hele verkoopproces.

Heb je vragen tijdens het verkooptraject? Je mag ons altijd bellen of een appje sturen! Wij vinden geen vraag te raar. Tenslotte is een woning verkopen niet zomaar iets, er komt veel gevoel en emotie bij kijken.

Voorafgaand komen wij bij jou langs om de waarde van de woning te bepalen en lichten wij je graag toe hoe wij de woning denken te gaan verkopen. Tijdens dit vrijblijvende gesprek kun je meteen al je vragen aan ons stellen!

Ja, ik wil verkopen met Carpe Diem Makelaardij!

Wil je na dit gesprek met ons verder? Dan gaan wij de gegevens van jouw woning verder uitwerken en zorgen wij dat de woning professioneel gefotografeerd en ingemeten wordt. Ook zorgen wij voor de aanmelding binnen het netwerk van makelaars, Funda, onze website en Social Media Kanalen. Daarnaast ontvang je van ons een mooi te koop bord en word je middels de statistieken wekelijks op de hoogte gehouden.

Voorafgaand aan de bezichtigingen word je altijd door ons geïnformeerd. Ook tijdens de avonduren en in het weekend. Na iedere bezichtiging krijg je van ons een nauwkeurige feedback! Wij houden van vlotte en open communicatie. 

En dan is de oplevering! Wij gaan persoonlijk mee naar de notaris. Voorafgaand zorgen wij er voor dat alle documenten zijn opgesteld en gecontroleerd. En wordt er een inspectie uitgevoerd.

Wil je nog meer informatie? Neem gerust contact met ons op of kom langs bij ons aan De Redepassage 19 in het centrum van Dronten.

Uiteraard kun je ook jouw gegevens achterlaten, wij zullen dan contact met je opnemen!

 

 

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.