Het team van Carpe Diem Makelaardij

Het leven bestaat uit keuzes maken: vaak heel klein, soms wat groter. Een huis (ver)kopen behoort tot de laatste categorie. Een hoofdstuk sluit je af, om een nieuwe bladzijde te beschrijven. Blader niet teveel terug, maar kijk naar wat vandaag te vertellen heeft. Het kan je nog wel eens verrassen!

Carpe Diem – Pluk de dag

Hét dames makelaarsteam van Dronten

Dat is vanzelf zo gegroeid en wat zijn we daar nu trots op; drie vrouwen met veel liefde voor de makelaardij. Al sinds 2014 mogen wij mensen blij maken met de verkoop of aankoop van hun woning. Daarin speelt de persoonlijke begeleiding en optimale bereikbaarheid een grote rol. Met ons unieke concept, onze winkel waarin alle partners samenkomen, staan wij dicht bij onze klanten. Professioneel, persoonlijk, snel en eerlijk zijn woorden waarmee zij ons omschrijven.

 

Ons team

Hester Schelhaas

Makelaar K-RMT

Met nog één kind thuis en vijf uitgevlogen, was het tijd voor een volgende stap. Onlangs ben ik zelf verhuisd. Een waardevolle ervaring die je weer heel goed doet beseffen hoe het is om zelf een huis te kopen en te verkopen. Het geeft nog meer drive om door te gaan met wat wij hebben neergezet. Ik geloof daarin, en ben er trots op.

2017 was het jaar waarin ik kennis maakte met Carpe Diem Makelaardij. Een ontzettend fijn makelaarsteam met een uniek concept en fijne klanten. Eind 2018 kwam daar de mogelijkheid tot overname. Voor mij een droom die uitkwam en waar wij thuis al jaren samen over spraken: mijn eigen makelaarskantoor gecombineerd met het hypotheekadvies van mijn man. Makelaardij in een eigen(wijs) jasje.

Die jas blijkt ons goed te passen. Met oprechte interesse, transparantie en toegankelijkheid (de winkel) maken wij het verschil. Samen toewerken naar een succesvolle (ver)koop. Met een persoonlijke benadering zonder daarbij het zakelijke deel uit het oog te verliezen. Die twee gaan bij ons hand in hand.

Telefoon: 06-30382667
E-mail: hesterschelhaas@carpediemmakelaardij.nl

Contact

Heb je een vraag, wil je meer informatie, of maak je liever gelijk een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek of waardebepaling? Wij zijn altijd te bereiken via 0321-311629 of info@carpediemmakelaardij.nl