Hypotheken

 

Een woning kopen en eerst weten wat er financieel mogelijk is, dan bent u bij onze hypotheek specialist Jan Schelhaas aan het goede adres.
Naast het in kaart brengen van de verschillende aanbieders, optimaliseert onze hypotheek specialist eerst uw eigen financiële situatie. Hij belicht de verschillende mogelijkheden die voor u van toepassing zijn en komt met verrassende oplossingen. Hierdoor kunt u vaak veel meer dan u vooraf gedacht zou hebben.

Daarnaast helpt hij bij de aankoop van uw nieuwe aan te kopen woning. Hij onderzoekt de mogelijkheden voor u en gebruikt hiervoor zijn netwerk. Uw voordeel is dat wanneer hij met u een bod uitbrengt op een woning u van te voren op de hoogte bent van de maandlast en de hoogte van het eventueel in te brengen eigen geld. Kortom, onze hypotheek specialist Jan Schelhaas ontzorgt u van het begin bij de aankoop tot aan de Notaris, waar hij samen met u heen gaat voor de overdracht.  

Ook na de aankoop is hij er voor u, sowieso helpt hij u bij het invullen van de belastingaangifte in het jaar na de aankoop. Hierdoor weet u zeker dat u terug krijgt waar u recht op heeft van de kosten die u gemaakt heeft bij de aankoop. 

Uiteraard is Jan Schelhaas Erkend financieel adviseur (hypotheken) en voorzien van alle benodigde diploma’s. Tevens heeft hij reeds meer dan 15 jaar ervaring. 

U kunt een vrijblijvende afspraak met hem maken in de winkel van Carpe Diem Makelaardij of hij komt bij u thuis op het moment dat het u schikt, dus ook in de avonduren!