Hypotheken

Een woning kopen en eerst weten wat er financieel mogelijk is? Dan bent je bij onze hypotheek specialist Jan Schelhaas aan het goede adres.
Naast het in kaart brengen van de verschillende aanbieders, optimaliseert onze hypotheek specialist eerst jouw eigen financiële situatie. Hij belicht de verschillende mogelijkheden die voor jou van toepassing zijn en komt met verrassende oplossingen. Hierdoor kunt jij vaak veel meer dan je vooraf gedacht zou hebben.

Daarnaast helpt hij bij de aankoop van jouw nieuwe woning. Hij onderzoekt de mogelijkheden voor jou en gebruikt hiervoor zijn netwerk. Het voordeel is dat wanneer hij met jou een bod uitbrengt op een woning. Je van te voren op de hoogte bent van de maandlast en de hoogte van het eventueel in te brengen eigen geld. Kortom, onze hypotheek specialist Jan Schelhaas ontzorgt jou van het begin bij de aankoop tot aan de Notaris, waar hij samen met jou naar toe gaat voor de overdracht. 

Ook na de aankoop is hij er voor jou, sowieso helpt hij je bij het invullen van de belastingaangifte in het jaar na de aankoop. Hierdoor weet je zeker dat je een deel van de kosten die je voorafgaand aan de aankoop gemaakt hebt terug krijgt.

Uiteraard is Jan Schelhaas Erkend financieel adviseur (hypotheken) en voorzien van alle benodigde diploma’s. Tevens heeft hij reeds meer dan 15 jaar ervaring.

Je kunt een vrijblijvende afspraak met hem maken in de winkel van Carpe Diem Makelaardij of hij komt bij jou thuis op het moment dat het jou schikt, dus ook in de avonduren. Handig toch?