Hypotheken

Hypotheken en makelaardij onder één dak

Om een geschikte nieuwe woning te zoeken en uiteindelijk te kopen, is het essentieel om van te voren te weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn. Eenmaal verliefd geworden en de deal gesloten, is het prettig de zekerheid te hebben de bijbehorende hypotheek af te kunnen sluiten. Onze hypotheekadviseur Jan Schelhaas voorziet jou graag van een helder en eerlijk advies. Zijn kantoor bevindt zich in hetzelfde pand als Carpe Diem Makelaardij aan De Redepassage 19 in Dronten. Efficiënt, tijdbesparend en prettig voor alle partijen.

Al jouw hypotheekvragen beantwoord

Bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek ontstaan veel vragen: Hoeveel geld kan ik lenen? Bij welke hypotheekaanbieder doe ik dit? Tegen welke rente? Welke hypotheekvorm past bij mijn situatie? Wat betekent dit voor mijn maandlasten? 

Wij vinden het belangrijk dat jij die vragen op een heldere manier beantwoord krijgt, zodat je precies weet welke afspraken je straks aangaat met de hypotheekverstrekker. Hiervoor plannen we een adviesgesprek in op kantoor of bij jou thuis, overdag of in de avonduren. Net waar jouw voorkeur naar uit gaat. 

Een adviesgesprek bij Jan; wat houdt het in?

=   Jouw financiële situatie in kaart: Om een goed beeld te krijgen van jouw financiële situatie, brengt Jan alle gegevens in kaart zoals: jouw of jullie inkomen, afgesloten leningen, de waardebepaling van het ‘oude’ huis, etc.

=   Een passende hypotheekverstrekker: Bij het kiezen van een hypotheekverstrekker zijn we geneigd als eerste te kijken naar het rentepercentage. Maar er is meer om rekening mee te houden, te denken aan de voorwaarden van de hypotheek, de overlijdensrisicoverzekering en meer. Jan laat zien welke hypotheekaanbieder het best bij jou past en waarom.

=   Berekening maandlasten: Wat moet ik maandelijks betalen? Een belangrijke vraag welke je graag tijdens het gesprek beantwoord ziet. Jan berekent wat je elke maand gaat betalen aan hypotheek. Je krijgt direct een realistisch beeld van wat mogelijk is. En vaak is dat meer dan jij denkt.

=   De juiste hypotheek: Hypotheken zijn er in alle vormen en maten. Jan toont de mogelijkheden die er zijn, en brengt een advies uit welke aansluit op jouw persoonlijke situatie en wensen.

En er is meer…..

Waar de meeste adviesgesprekken stoppen na de afsluiting van de hypotheek, gaat de samenwerking met Jan verder. Wat voor Jan vanzelfsprekend is:

=       Aankoopbegeleiding: Sluit je een hypotheek af via Jan, dan zal hij jou tevens helpen bij de aankoop van de nieuwe woning. Hij onderzoekt de waarde van de woning, en geeft daarmee zijn advies met betrekking tot het uitbrengen van een bod.

=       Jij weet wat jij betaalt: Jij weet precies wat het eventuele nieuwe huis jou gaat kosten. Jan heeft tenslotte jouw financiële plaatje al in beeld.

=       Service tot bij de notaris: Het bezichtigen van de woning mag jijzelf doen, wél gaat hij met je mee naar de notaris voor de overdracht.

=       Hulp bij eerste belastingaangifte: Na de verkoop en aankoop van een woning, kan de belastingaangifte lastig zijn. In het jaar na de aankoop, helpt Jan je daarom de belastingaangifte in te vullen. 

=       Een gedeelte (het fiscale voordeel) van de gemaakte kosten krijg je terug: Door het correct invullen van de aangifte, weet je zeker dat je het fiscale gedeelte van de gemaakte kosten  (die je voor de aankoopfincanciering hebt gemaakt) weer terug krijgt!

Wat je verder wilt weten over Jan Schelhaas

Jan Schelhaas is erkend financieel adviseur hypotheken, en voorzien van alle erkende diploma’s. Met meer dan 15 jaar ervaring is Jan deskundig te noemen en altijd op de hoogte van de actuele huizenmarkt. 

Kom gerust binnenlopen bij Carpe Diem Makelaardij voor het maken van een vrijblijvende afspraak of maak gebruik van onderstaande button.