Aankoop van jouw woning

Kopen in (de gemeente) Dronten of Lelystad

Of het nu je eerste koopwoning is of de zoveelste: een huis kopen blijft een spannend proces. Gelukkig biedt onze prachtige en groene provincie tal van mogelijkheden; voor ieder is een passende woning te vinden. Ook voor jou. 

De zoektocht naar jouw nieuwe (t)huis ben je waarschijnlijk begonnen op internet. Misschien is je oog al ergens op gevallen. Of juist niet, en kun je wel wat hulp gebruiken? Lees dan ook zeker ons blog met zes bruikbare tips. Wat de situatie ook is, wij staan voor je klaar.

 

Droomhuis gevonden en nu?
Na het vinden van jouw droomhuis, volgt de bezichtiging. Maar waar let je allemaal op als je voor het eerst binnenstapt? Welk vragen zijn van belang? Hoe gaat het onderhandelen in zijn werk? Hoe bepaal jij je eerste bod? En het meest belangrijk: betaal je uiteindelijk de juiste prijs?

Als aankoopmakelaar helpen wij jou deze vragen te beantwoorden en behartigen wij alleen jouw belang. Het gaat tenslotte om de aankoop van een huis. Een koop waar je meer dan zeker van wilt zijn. 

 

Wat voor ons vanzelfsprekend is

=   Wij denken met je mee
Heb jijzelf geen geschikt huis gevonden? Carpe Diem beschikt over een grote portefeuille met beschikbare woningen in de gemeenten Dronten en Lelystad. Daarnaast weten wij welke huizen binnenkort op de markt verschijnen. We brengen samen jouw wensen in kaart en vinden die droomplek.

=   Een extra paar ogen tijdens de bezichtiging
Bij interesse in de woning, gaan wij mee wanneer jij het huis gaat bewonderen. Met een extra paar ogen kijken wij mee en letten op datgene wat belangrijk is.

=   Vooronderzoek woning
Door middel van een vooronderzoek verzamelen wij alle benodigde informatie over jouw nieuwe onderkomen. Wij bekijken de staat van de woning en doen onderzoek naar de directe omgeving. Wanneer een bouwkundige keuring gewenst is, geven wij het advies deze te laten uitvoeren door een deskundige partij. Vanuit onze actuele kennis van de woningmarkt, volgt een waardebepaling.

=   Bepalen aankoopstrategie
Met ons als aankoopmakelaar kom je beslagen ten ijs. Samen met jou bepalen we ons plan van aanpak, en nemen de onderhandeling met de verkopende partij voor onze rekening.

=   Kopen voor de juiste waarde
Tijdens de aankooponderhandeling staan wij in direct contact met jou. Door onze scherpe manier van bieden koop je de woning altijd voor de juist prijs én verdien je de aankoopbegeleiding weer terug. 

=   Altijd up-to-date
Tijdens het biedingsproces houden wij je voortdurend op de hoogte. We snappen dat je zit te wachten op dat ene telefoontje. 

=   Een koopcontract zonder verrassingen
Jullie zijn tot een goede prijs gekomen, nu volgt het tekenen van het contract welke is opgesteld door de andere partij. Wij controleren voor jou de koopovereenkomst en spreken deze samen met je door. Hetzelfde geldt voor de toegestuurde stukken van de notaris.

=   Tot aan de notaris
Gefeliciteerd! Het moment is daar om definitief te tekenen en de sleutel in ontvangst te nemen bij de notaris. Natuurlijk zijn wij hierbij aanwezig.

Wat je nog meer wilt weten over Carpe Diem Makelaardij

=     Persoonlijke begeleiding: Het gehele aankoopproces hetzelfde gezicht;

=     Aankopen én verkopen: Wij helpen jou ook bij de verkoop van jouw huis;

=     Directe terugkoppeling tijdens het onderhandelingsproces: Altijd direct terugkoppeling;

=     Flexibiliteit in afspraken: Tijdens en buiten onze openingstijden;

=     Ons shop-in-shop systeem: Ook hypotheekadvies, meubels, stucwerk en accessoires voor je nieuwe woning, vind je aan

De Redepassage 19 in Dronten.