Beschrijving

Direct verkocht!Gelegen in Dronten west ligt deze bijzondere en ruime eengezinswoning aan de Wijnverlater. 
De beneden verdieping heeft veel lichtinval, met aan het huis een prachtige veranda. Op de bovenverdieping drie slaapkamers en een badkamer, met op zolder een mogelijkheid voor het creëren van een vierde slaapkamer.
De woning ligt in een kindvriendelijke buurt, gelegen op nabije afstand van scholen en het winkel- en gezondheidscentrum in Dronten west.

Let op: deze vraagprijs is een bieden vanaf prijsstelling!

Indeling

Entree, hal, meterkast en toilet. Vanuit de hal betreed je de lichte keuken. De keuken is voorzien van spoeleiland en diverse inbouwapparatuur; vaatwasser, keramische plaat met afzuigkap, hetelucht-oven en koelkast. De keuken heeft aan de voorzijde ramen tot aan de grond, wat zorgt voor veel daglicht.
Ook in de woonkamer is er veel licht dankzij de grote ramen aan de tuinzijde. Aan de woningkamer is een veranda gebouwd (2017), voorzien van glazen wanden en warmte werend dak wat zorgt voor de nodige lichtinval. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer.
Vanuit de kamer heeft u toegang tot de trap welke u naar de eerste verdieping leidt.

Eerste verdieping

Grenzend aan de overloop bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. De overloop en de slaapkamers zijn voorzien van een vinyl vloer. 
De moderne badkamer is voorzien van een doucheruimte, toilet en een wastafelmeubel.
Via de vaste trap bereikt u de tweede verdieping.

Tweede verdieping

De tweede verdieping is voorzien van een vinyl vloer. Achter de knieschotten vindt u voldoende bergruimte. De zolder biedt volop mogelijkheid voor het creëren van een vierde (slaap)kamer. Tevens bevind zich hier de wasmachine aansluiting en de CV opstelling.

Tuin

Gelegen aan de voorzijde van de woning vindt u een ruime en onderhoudsarme voortuin met de vrijstaande houten berging, die voorzien is van elektra. Tevens bevinden zich hier de twee parkeerplaatsen. 
Aan de achterzijde van de woning is een ruime veranda gebouwd. Het dak is voorzien van hitte werend glas.
De tuin is gelegen op het westen en onderhoudsvrij aangelegd. Vanuit de tuin heeft u een prachtig uitzicht op het flevolandse landschap.

Bijzonderheden

- Moderne eengezinswoning met veel lichtinval
- Drie slaapkamers met mogelijkheid tot het creëren van een vierde slaapkamer
- Vrij uitzicht over landerijen vanuit de tuin
- Vrijstaande houten berging aan de voorzijde van de woning
- twee parkeerplaatsen op eigen terrein

Kenmerken