Beschrijving

Let op! Deze vraagprijs betreft een "Bieden vanaf prijs". 

In de gewilde Kruidenwijk ligt deze prachtig gelegen geschakelde woning met garage en parkeerplek op eigen terrein. 
De woning verkeert binnen in gedateerde staat, maar is het aanpakken meer dan waard! De ruime woonkamer is tuingericht. Het realiseren van een bad- en slaapkamer op de begane grond behoort tot de mogelijkheden. De diepe zonnige achtertuin is op het zuidwesten gelegen waardoor je de gehele dag van de zon kunt genieten. De groene wijk is voorzien van diverse wandelpaden en ligt op loopafstand van winkelcentrum Dronten-zuid en het gezondheidscentrum. 

Indeling:
Binnenkomst in de hal met de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal heb je tevens toegang tot de garage, het toilet, de meterkast, doorgang naar de keuken en de ruime woonkamer. In de garage bevindt zich de opstelplaats van de C.V.-ketel. De garage is tevens voorzien van een elektrische deur met toegang tot de oprit. De keuken is aan de voorzijde gelegen en beschikt over een praktisch keukenblok met afzuigkap en spoelbak. De keuken is tevens voorzien van een bergkast, handig voor het bergen van je voorraad! Vanuit de keuken loop je via de hal de ruime woonkamer binnen. De woonkamer is dankzij de grote raampartijen en de ligging van de tuin (zuidwesten) zeer licht. Vanuit de woonkamer heb je een mooi uitzicht over de bijna vrij gelegen achtertuin. De benedenverdieping biedt mogelijkheden voor het creëren van een bad- en slaapkamer op de begane grond. 

Eerste verdieping
Overloop met aansluitend twee mooie slaapkamers waarvan de masterbedroom aan de voorzijde gelegen ligt. Deze beschikt over knieschotten en een bergzolder. De tweede slaapkamer is aan de achterkant gelegen en beschikt tevens over knieschotten en een dakkapel. De badkamer beschikt over een bad, een wastafel en aansluiting voor de wasmachine. 

De bergzolder is vanuit de grote slaapmaker middels een vlizotrap te bereiken. 

Tuin
De diepe zonnige achtertuin is op het zuidwesten gelegen waardoor je de hele dag kunt genieten van de zon. De tuin beschikt over een terras, een gazon, borders en een buitenkraan. 

Bijzonderheden:
* Ruime geschakelde woning
* Mogelijkheid voor het creëren van een bad- en slaapkamer op de begane grond.
* Parkeergelegenheid op eigen terrein
* Winkels, gezondheidscentrum en scholen in de nabijheid. 
* Op korte afstand van wandelpaden
* Aanvaarding kan op korte termijn
* Bij verkoop hanteren wij een VBO koopakte model 2022 met de volgende aanvullende clausules: ouderdom- en asbest clausule en de niet bewoning clausule.

Kenmerken