Beschrijving

Let op: deze vraagprijs is een bieden vanaf prijsstelling!
Bieding heeft betrekking op de bungalow in huidige (casco) staat. 


Ben jij toe aan een eigen woning en heb je twee rechter handen? Dan ben je hier op het juiste adres!!

De woning is onlangs volledig gerenoveerd en uitgebouwd maar moet nog "aangekleed" worden, zoals de keuken, toilet en badkamer. Hiervan zijn een aantal materialen van aanwezig en hoeven alleen nog geplaatst te worden (zie bijzonderheden). Naast uitbreiding door middel van een uitbouw op de benedenverdieping is er een volledig nieuwe bovenverdieping met (verhoogde) kap met gevel brede dakkapel geplaatst. Kunststof kozijnen en onderhoudsarme gevelbekleding zorgen naast een fraai uiterlijk voor jaren onbekommerd woonplezier. 

De bungalow in Ketelhaven is nabij het Ketelmeer en het Veluwemeer op het bungalowpark "Buitenplaats" gelegen.  Het park "Buitenplaats" is gelegen Op ongeveer 8 km van Dronten en daarmee goed bereikbaar. Het park is in een mooie groene omgeving tegen het Ketelmeer gesitueerd en biedt daarmee ruime watersport-faciliteiten. De woningen op het park zijn geschikt voor permanente bewoning. 


Indeling: 
Begane grond: entree, ruime lichte hal met mooie vuren steektrap, garderobe, meterkast, moderne toiletruimte met hangcloset en fonteintje. Onder de trap is ruimte gecreëerd voor toekomstige boiler, wasmachine en droger. Tevens is daar de technische installatie op aangepast door middel van eigen groepen en aan-/afvoer water en riool. De L-vormige woonkamer beschikt over openslaande deuren naar de tuin. De diepe tuin is groen aangelegd en biedt veel zon alsmede privacy en is voorzien van een houten schuur met overkapping. Bij de aanleg van keukenhoek is rekening gehouden met cooker, vaatwasser, koelkast, magnetron, elektrisch koken en oven met afzuigkap. Elektra is ook hier gescheiden per applicatie aangelegd. 

Eerste verdieping: ruime lichte overloop met aansluitend een ruime slaapkamer en badkamer met dakkapel. Bij het aanleggen van de technische installatie is rekening gehouden met toekomstig ligbad, dubbele wastafel met meubel en inloopdouche voorzien van nis en douche-drain. De badkamer biedt tevens ruimte voor een tweede hangcloset. De overloop en slaapkamer beschikken over een brandwerende geluidsisolerende fermacell vloer. Door de gehele woning zijn naast de algemene centraal dozen voor verlichting Led dimbare spots aangebracht wat het geheel een fraaie ietwat luxe uitstraling geeft. 

Tuin: De tuin is rondom de woning gesitueerd. In de diepe achtertuin een vrijstaande houten berging met overkapping. 

https://www.buitenplaats47.nl

Werkzaamheden die nog uitgevoerd moeten worden: 
- Installatiewerken Boiler (woning is van gas af) 
- Plaatsen verwarmingstoestel
- Tegelwerken (toilet, badkamer en keuken) 
- Montagewerken (toilet, badkamer en keuken) 
- Stucwerken 
- Schilder- en kitwerken 
- Aanbrengen cementdekvloer 

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar 1972 perceeloppervlak: 167 m2
- Autovrij park met afgesloten parkeergelegenheid 
- Permanente bewoning toegestaan 
- Speelvoorzieningen op het park aanwezig 
- Nabij vaarwater gelegen
- Woning is afgesloten van gas 
- In de keukenopzet is rekening gehouden met alle modern denkbare inbouw apparatuur 
- Kunststof kozijnen, HR++ beglazing en volledig geïsoleerd
- Douglas potdeksel gevelbekleding 
- Luxe badkamer met tweede toilet (nog te plaatsen)
- Glasvezelkabel aanwezig
- Erfpachtcanon (eeuwigdurend) € 0,45 per jaar 
- Bijdrage VvE Buitenplaats ca. € 1.000,- per jaar 
- Aanvaarding per direct 
- Bij verkoop hanteren wij een VBO koopakte model 2021 voorzien van een ouderdomsclausule en niet bewoningsclausule

Kenmerken