Beschrijving

Let op! Deze vraagprijs betreft een "Bieden vanaf prijs". 

Gelegen in de buurt De Munten 1 in Dronten West staat deze mooie tussenwoning.  De woning heeft 4 slaapkamers, een moderne keuken en toilet. De woning ligt nabij openbaar groen en diverse speelvoorzieningen. De zonnige, tuin welke op het westen ligt is voorzien van een stenen berging en achterom.

Winkelcentra, gezondheidscentra, scholen en het station zijn allemaal op fietsafstand te bereiken.

Indeling

De hal geeft toegang tot het volledig betegelde moderne toilet, de woonkamer, meterkast en de verdieping naar boven. De tuin gerichte woonkamer is licht en voorzien van een laminaatvloer. De woonkamer loopt over in de moderne keuken welke is voorzien van een gaskookplaat, aparte oven en magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser. De woonkamer is tevens voorzien van een trapkast en moderne opdek deuren.

Eerste verdieping

Vanaf de overloop heb je toegang tot 3 slaapkamers en een ruime badkamer. De badkamer is voorzien van een bad, een aparte douche, een wastafel, een designradiator en tweede toilet.  De slaapkamers aan de achterkant zijn beiden voorzien van rolluiken.

Tweede verdieping

Op zolder bevindt zich nog een mooie ruimte welke zowel aan de voorkant als aan de achterkant een dakkapel heeft. 
De zolder is nu middels een scheidingswand ingedeeld in een aparte "wasruimte" en "thuiswerkplek". De zolder is voorzien van een inbouw schuifwand kast en aan beide zijden zijn knieschotten. Handig voor extra bergruimte!

Tuin

De heerlijke zonnige achtertuin welke op het westen gelegen ligt is voorzien van een stenen berging met twee openslaande deuren en achterom. De achtergevel van de woning heeft een fijn elektrisch bedienbaar zonnescherm. 

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze leuke woning? Maak dan gauw een afspraak voor een bezichtiging!

Bijzonderheden

* De woning is voorzien van een moderne keuken en toilet 
* De ramen van de slaapkamers aan de achterkant zijn voorzien van rolluiken
* Eerste verdieping voorzien van een dakkapel
* Tweede verdieping is voorzien van twee dakkapellen
* Zonnige achtertuin op het westen 
* Winkels, gezondheidscentrum, scholen en openbaar vervoer nabij gelegen 
* Aanvaarding in overleg 
* Bij verkoop hanteren wij een VBO koopakte model 2018

Kenmerken