Verhuren met Carpe Diem Makelaardij

Je zoekt een betrouwbare huurder, maar weet niet waar je moet beginnen? De dames van Carpe Diem Makelaardij helpen jou graag met het verhuren van jouw woning.

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek. In dit gesprek bespreken wij onder andere diverse verhuurmogelijkheden en geven jou een passend advies. Uiteraard hopen wij met jou een fijne samenwerking aan te gaan.

Hoe ziet het zoekproces eruit?

Stap 1:

In een kennismakingsgesprek nemen wij al jouw wensen door en stellen een profiel voor je op. Wij nemen professionele foto’s van jouw woning en meten jouw woning nauwkeurig in.

Stap 2:

Vervolgens plaatsen wij jouw woning op Funda, onze website, Facebook en Instagram.

Stap 3:

Wij plannen en begeleiden de bezichtigingen met potentiële huurders, ook in de avonden en in het weekend. Ook zorgen wij voor een screening van de potentiële huurders, zodat je alle gewenste informatie ontvangt. Naar wens stellen wij de potentiële huurders aan jou voor en geven wij advies over het maken van een geschikte keuze.

Stap 4:

Tijdens deze stap stellen wij de huurovereenkomst op. Wij begeleiden huurders en verhuurders bij het in- en uitchecken van de woning, controleren de inventarislijst en maken foto’s voor een compleet dossier.

Ook helpen wij met het afhandelen van de eerste financiële transactie, zoals de huur- en waarborgsom. Indien een huurder bij ons heeft opgezegd, zullen wij u benaderen voor het bespreken van de eindinspectie en de verdere mogelijkheden.

Heb je vragen?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij al de juiste huurder hebt gevonden. Je kunt dan gebruik maken van onze deeldiensten. Bovenstaande service wordt dan aangepast aan jouw wensen. Voor vragen kun je geheel vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor.