Verkopen of verhuren van uw woning

Het verkopen van uw woning is niet altijd een makkelijke stap, u heeft hier tenslotte veel herinneringen in de woning zitten. Toch is het soms tijd voor een nieuwe stap.
Carpe Diem Makelaardij begrijpt dit en neemt hier dan ook de tijd voor. Wij staan voor persoonlijke begeleiding en bereikbaarheid. Zelfs buiten kantooruren kunnen wij eventueel nog contact met u opnemen, want tenslotte werkt u zelf ook.

Wij werken met een team dat passie heeft, gecertificeerd is en ervaring heeft om uw woning op de goede manier aan te bieden. Onze makelaars zullen altijd, na elke bezichtiging, contact met u opnemen over hoe de bezichtiging gegaan is. Tevens houden wij u uiteraard op de hoogte tijdens het hele verkoopproces.
Heeft u vragen tijdens het verkooptraject?
Geen probleem; u kunt ons altijd alles vragen.
Wij vinden geen vraag te raar, tenslotte is een woning verkopen niet zomaar iets en komt hier heel veel gevoel bij kijken.

U kunt bij ons zelf uw pakket samen stellen aan de hand van een aantal opties. Zo heeft u er zelf controle op wat wij voor u doen.

Wij bieden diversiteit in ons pakket. Zo kunt u kiezen uit.

=     Fotopakket

=     360 graden foto’s

=     Video

=     Homeshow

Bij elke pakket zit ook de Funda plaatsing en het inmeten van de woning. 

Als extra krijgt uw woning een eigen Homeshow (website) wat uniek is in Dronten. Op deze website staat alles vermeld wat van belang is. Woningzoekenden kunnen hier de brochure downloaden, de lijst van zaken, de vragenlijst en extra gegevens zoals, is de woning geschikt voor zonnepanelen en wat is bijvoorbeeld de stand van de zon.

Als wij bij u langs zijn geweest nemen wij de gegevens van uw woning mee naar kantoor en werken dit voor u uit. Daarna maken we een vervolgafspraak waarin wij u alles vertellen over hoe wij denken de woning te verkopen en wat de waarde is, dit zodat u meteen uw vragen bij ons kwijt kunt.  Wij willen namelijk geen waarde afgeven zonder er goed over nagedacht te hebben en er onderzoek naar te hebben gedaan. Zo krijgt u de juiste woningwaarde.
Dit alles is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Wilt u nog meer informatie neem gerust contact met ons op of kom langs bij ons aan De Redepassage 19 in het centrum van Dronten.

0321 – 311 629    -   info@carpediemmakelaardij.nl
Uiteraard kunt u ook uw gegevens achterlaten en dan nemen wij contact met u op.

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.

Recent bekeken