Philipsdaalder 80 Dronten - Uitzicht op de Lage Vaart

Nieuw in verkoop – Philipsdaalder 80 Dronten - Uitzicht op de Lage Vaart

Waar zullen we beginnen. Helemaal boven of helemaal beneden?

Bijzondere factoren, je moet ergens beginnen.

Via een paar treden is de overdekte entree te bereiken. De balustrade aan de voorkant van de woning, geeft even de mogelijkheid om van het vrije uitzicht te genieten.

Dit beeld kan eigenlijk alleen nog mooier worden, weet ik inmiddels.

De hal door, meterkast, toiletruimte, garderobe, we bewaren het gewoon als laatste. Rechtsaf of linksachter naar beneden?

Het betreft een drive in woning, met garage en souterrain.

Trap af en de lamp aan. Door het halletje en de keuze uit twee deuren. De eerste betreft de ruime garage, met elektrisch bedienbare roldeur. Handig. Deze garage is voorzien van een gootsteen, en de opstelling voor de was/droogmachine. Daarnaast nog ruimte genoeg voor de auto.

De tweede deur brengt je in het souterrain. Keurig afgewerkt, voorzien van elektra en verwarmd. Een mooie ruimte die benut kan worden voor diverse activiteiten. Een klusruimte, speelruimte, muziekkelder mogelijkheden genoeg.

 

Terug naar de begane grond. Of net erboven, het is maar hoe je het ervaart. De woonkamer ligt hoger dan het maaiveld, waardoor er een mooi vrij uitzicht ontstaat. Dit in combinatie met de grote raampartijen en de brede schuifpui aan de achterzijde, zorgt voor een mooie lichte ruimte.

 

Het betreft een L-woonkamer, met een open keuken.  Het eetgedeelte bij de schuifpui en een aparte deur bij de keuken naar de zonnige achtertuin.

Overigens zijn zeer recent alle wanden van de woning opgefrist en kan het zo bewoond worden.

 

Wat een volume in deze woning. Op de eerste verdieping, vier slaapkamers. De kleinste kamer is centraal gelegen. De ruime overloop geeft voldoende ruimte om alle spitsuren te doorstaan.

Aansluitend de badkamer die uitgevoerd is in een karakteristieke stijl. Het staande bad op pootjes en de duo wastafel met natuursteen.

Separaat de douchecabine (die overigens net nieuw geïnstalleerd is).

Hetgeen deze woning met klem in het licht zet, is de hoeveelheid licht. Zeker op de tweede verdieping kan je hier niet meer omheen.

Twee royale kamers, met rondom ramen en het zonne/dakterras. Ik heb het inmiddels ontdekt. De mooiste zonsondergang is te zien aan de achterzijde. Op je gemak turend over de Lage Vaart. Of je je even op een andere plaats bevindt, en dat allemaal aan de Philipsdaalder 80.

 

 

 

Er valt nog veel te vertellen over deze ruime twee onder een kap, drive in woning. Dat doe ik graag. Tijdens een bezichtiging. Het is zeker de moeite waard!

Recent bekeken