Uniek samenwerkingsconcept

 

U heeft de bezichtiging gehad van uw nieuwe huis, maar er moet nog wel wat aan gebeuren. Wellicht wilt u een nieuwe badkamer, keuken, nieuwe trapbekleding een andere kleur op de muren of misschien moeten deze wel opnieuw gestuukt worden. 

Ook daarvoor kunt u bij ons terecht! Wij kunnen u een totaal beeld geven van wat er mogelijk is en u een aantal voorbeelden laten zien bij ons in de winkel. Bent u hierin geïnteresseerd dan krijgt u van ons de gegevens van onze partners en zij zorgen voor een passende offerte voor u.

Het voordeel is dat u zo van te voren al op de hoogte bent van wat het u allemaal gaat kosten en ook of dit rendabel is in combinatie met de kosten voor het aanschaffen van uw nieuwe woning. 

Kom gerust langs bij ons in de winkel om ideeën op te doen. Wilt u meer informatie, ook dat kan! Onze collega’s kunnen u er van alles over vertellen.

Wij verkopen ook prachtige producten van Marcel's Green Soap het eerste merk met flessen gemaakt van 100% gerecycled plastic. Marcel's Green Soap doet 3 beloftes namelijk: het ruikt fantastisch, maakt geweldig schoon en het is vol met natuurlijke ingredienten! 
Nog een voordeel, het is dierproefvrij en ten minste 97% biologisch afbreekbaar. 

Nog een prachtig product dat wij verkopen is de verf van JDL verf, prachtige kalkverf waar je mee kunt verven zonder enige voorbereiding. Het is de verf die overal op hecht! De verf stinkt niet, deze is namelijk op waterbasis en er zitten geen giftige toevoegingsmiddelen in. Daarom is hij ook goedgekeurd om kindermeubels mee te verven en is hij geschikt voor mensen met een allergie. In de winkel hebben we een kleurenkaart met daarop 20 mooie ingetogen kleuren die in elke woning passen.

 

De partners met wie wij samenwerken zijn,

=     Frens in the house

=      Böhmer project interieurbouw

=      Jan Schelhaas Erkend financieel adviseur (hypotheken) 

                                       

Zes tips om uw ideale koopwoning te vinden!

De afgelopen tijd worden er veel woningen verkocht, en vaak ook snel! Dan kan het als zoeker best lastig zijn om uw ideale koophuis te vinden! Met de volgende zes tips maken we uw zoektocht een stukje makkelijker.

Styling tips bij de verkoop van uw woning!

Voor de verkoop van uw huis zorgt u natuurlijk voor een opgeruimd en schoon huis, maar u kunt nog iets extra’s doen! Met een goede styling kunt u potentiële kopers de mogelijkheden van het huis laten zien. Ook is het belangrijk om de kijkers een goed gevoel te geven over het huis. Ze moeten zichzelf er zien wonen. Een aantal styling tips om te zorgen voor een snellere verkoop van uw woning:

Recent bekeken