Veelzijdig wonen zonder klussen

Typisch een huis waar je alle kanten mee op kan. En nieuw. Althans als nieuw.

 Deze woning aan de Broodbakkersgilde 11 in Dronten, heeft de officiële benaming van semi-bungalow.  Als je in de straat rondkijkt zie je de mogelijkheden. 

Een jong gezin?  Een ruime afgesloten tuin, al snel zal het tijd worden voor het fijn vertoeven onder de veranda. Persoonlijk ben ik de fase voorbij. Voorbij gevlogen overigens. Multitasken met kinderen. Vanuit de luxe en moderne keuken, kan je ze mooi in de gaten houden. Of koken, met de badkamerdeur (op de begane grond) open (en ze de leeftijd bereikt hebben), terwijl ze vast lekker aan het badderen zijn. Omdenken anno 2017.

Een ruime slaapkamer aan de rustige tuinkant op de begane grond. Ik kom veel ouderslaapkamers op de zolder tegen, beneden of boven, dat maakt het verschil dan niet meer.

Overigens heeft deze woning een zeer ruime zolderverdieping. Nu nog via de vlizotrap, maar met gemak is hier een vaste trap te realiseren. Ook weer opgelost.

Misschien erk gewoon lekker, met z'n tweeën. Na een lange werkweek, even bijpraten met een glaasje aan het kookeiland. Al zittend een handje helpen, geen probleem. Het betreft een enorm werkblad in deze prachtige keuken. 

Het is een gezellig en sfeervol huis in een leuke straat.

Jong en ouder door elkaar. Juist erg prettig.

De semi-bungalow, natuurlijk erg geschikt voor de jonge oudere of op de toekomst gericht. Slapen en de badkamer op de begane grond, nog voldoende bergruimte op de eerste verdieping (vaak van groter naar kleiner, waar laten we het allemaal). En loges blijven gewoon van harte welkom in de twee (slaap) kamers op de eerste verdieping.

Aan de voorkant ruimte voor twee auto's op eigen grond. 

Kortom, een zeer veelzijdig huis, voor jong en ouder.  

 https://www.carpediemmakelaardij.nl/13-85e7-508076/aanbod-particulier-koop/broodbakkersgilde-11-dronten-8253-hs

 

*door een storing kan het mogelijk zijn dat de foto's in dit bericht niet zichtbaar zijn. Deze zijn via de link te bekijken. 

Recent bekeken