De Einse 8 Dronten - Wie kent "hem" niet

 

We hadden het erover, tijdens het in verkoop nemen van deze mooie twee onder een kap. De lokatie. Een van de weinige dingen die j niet kan veranderen bij een woning. En dan staat dit huis, aan de achterkant van "de Bult". Hoe mooi is dat! 

De dame des huizes vertelde het, in de winter kun je vanuit de woonkamer het sneeuwplezier meebeleven. En wie kent hem niet "de Bult" 

Ik heb er al eens over geschreven. Ik heb ooit de inmiddels puberheren uit bed getrommeld omdat er een pak sneeuw lag. In blijheid wellicht zelf de grootste lol gehad. Dit alles is dus te aanschouwen....als je het vanuit De Einse 8 bekijkt. Daarnaast sta je met een paar stappen in het Veldhuizenbos, zijn de scholen te bereiken door het fietspad af te fietsen, nog even wat verder en je staat bij de winkels.

 

Het is volgens mij niet anders te omschrijven dan een sfeervolle plaats, een sfeervol perceel door de hoekligging en een sfeervol en praktisch huis.

Door de dakopbouw boven de studeerkamer, een ruime droge entree. De, aan de voorzijde, gerealiseerde kamer, betreft een ruime kamer die voor meerdere doeleinden uitermate geschikt is. Studeren, slapen, spelen, muziek een hobbykamer. De grote raampartij zorgt voor een fijne lichte ruimte. 

 

In de hal de garderobe, vernieuwde toiletruimte, meterkast.

L-woonkamer, licht afgewerkt en voorzien van vloerverwarming. Wonen aan de voorzijde aan het groen, alleen bestemmingsverkeer en eten aan de tuinkant. De moderne open keuken met de deur naar de achtertuin. 

 

Een heerlijke tuin. Groen, privacy biedend en door het gunstige perceel breed en diep en nagenoeg rondom. Als hij schijnt, altijd een zonnige plek in de tuin.

 

De eerste verdieping. De dakopbouw is een enorme aanvulling op de woning. Een zeer royale kamer met aan de voorkant de dakkapel en de achterzijde een kantelraam. Mooi licht en zeer functioneel met zijn circa 20 m2.

Op deze verdieping de resterende drie (slaap) kamers en de badkamer. De badkamer is in dezelfde stijl als de toiletruimte vernieuwd in 2015. Licht betegeld en een mooie plavuizenvloer. Separaat hoekligbad, douchecabine en het tweede (hangend) closet. 

 

Via de vaste trap te bereiken zolderverdieping. Op de zolder de aansluiting voor de was/droogopstelling, CV opstelling  en ruime bergruimte. Mocht er nog de wens zijn om meer te bergen. Vanuit de extra kamer in de dakopbouw, is middels een vlizotrap de vliering te bereiken. 

Een huis op een plek die zoveel te bieden heeft. Niet in 1 bericht samen te vatten. De beste manier, is gewoonweg deze woning live te aanschouwen.

De Einse 8 Dronten

Vraagprijs € 267.000,- k.k.  

 

 

Recent bekeken